Dordrecht met FGB

Half augustus 2019 zijn we met een aantal leden van Fotogroep Breda met de camera op stap geweest in Dordrecht. Het weer werkte helaas niet mee. Vrij grijs, het miezerde en vlak voor het eind werden we flink nat door een fikse plensbui. Een uitdaging om dan toch met boeiende foto’s thuis te komen.

Gelukkig had ik mijn Nikon D300 camera meegenomen met zoomlens (17-70 mm). Door meer de aandacht te richten op details, zoals hieronder inkijkje in oud winkelpand wat wordt opgeknapt, kon ik toch boeiende foto’s maken.

Ook uitgestalde verkoopwaar in winkelruiten en een inkijkje in een woonhuis kon mij tot een foto verleiden.

De waterkant met de boten gaf ook vele detail fotografie mogelijkheden.

Dordrecht is een boeiende plaats om te fotograferen, zelfs bij regenachtig weer, maar ik kom graag nog eens terug bij andere weersomstandigheden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *