Fotobreda 2016

Eind 2016 was er weer een fantastische foto expositie in Breda: Breda Photo  .Het thema was dit keer YOU. Op diverse plekken in de stad kon je genieten van de uiteenlopende foto’s. Zoals in de parkeergarage bij Chassé theater, maar ook in de Faam. Mooie verstilde eenvoudige foto’s of juist vervreemdende foto’s die tot nadenken stemden.Zowel binnen als buiten waren foto’s te zien. Met de boot door de singel varen richting Belcrum beach was een leuke ervaring. Bij STEK waren de ondernemers in glamourstijl gefotografeerd.

Een video werk van een man die valt in opgestapelde dozen met eieren was het meerdere keren bekijken waard. De slow motion liet heel mooi zien hoe de dozen uitwijken. Ook de strandfoto’s op kleden gaven een verrassende aanblik.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *