Kazimir Malevich & Marcel Wanders

Uniek weekend (1-2 feb 2014) waarin zowel een mooie selectie Russische schilderijen van kunstenaar Kazimir Malevich & Marcel Wanders Pinned Up 25 jaar vormgeving te zien is in het Stedelijk Museum te Amsterdam (http://www.stedelijk.nl/) Met Malevich werk van o.a. kubo-futurisme tot suprematisme (zie foto boven, linksonder).De tentoonstelling van Marcel Wanders verrast met een witte zone en zeer sfeervolle zwarte zone met oppeppende muziek. Natuurlijk ontbreekt de Knotted Chair niet, maar er is zoveel meer te zien! Zoals keramiek geïnspireerd op Delfts blauw, mooie lampen en virtuele interieurs. Ga dat zien tot 15 juni mogelijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. sjanie schreef:

    mooie tentoonstelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *