Zilveren Camera & Cycle van Jacco Olivier: nu in Den Haag!

Nog t/m 6 april te zien, de winnende foto’s van de Zilveren Camera in het Fotomuseum Den Haag http://www.fotomuseumdenhaag.nl/tentoonstellingen/nu-te-zien

Fantastische foto’s zoals de foto van Martijn Beekman  (2e prijs Binnenlands Nieuws enkel) op de SGP partijdag, de foto’s van An-Sofie Kesteleyn over my first rifle (3e prijs Buitenland Series) en de foto Storm in Nederland van Robin Utrecht (1e prijs Natuur en Milieu enkel) en nog vele anderen.)

Heel mooi ook de geprojecteerde animaties Cycle van Jacco Olivier. Deze kunstenaar schildert, maakt foto opnamen, en schildert weer verder, maakt foto opnamen etc. En maakt hier mooie korte animaties van, dit is het eindresultaat en niet het schilderij. Zeer verrassend werk! Nog t/m 4 mei te zien.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. sjanie schreef:

    prachtig en verrassend, filmpje was ook leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *